Enrique blijft rustig: "Ben beetje saai op mijn 46ste"

14 mei 2016, 20:24

FC Barcelona-coach Luis Enrique vindt dat zijn ploeg terecht kampioen van Spanje is geworden. De Catalanen wonnen zaterdag met 0-3 bij Granada CF en verzekerden zich daarmee, ondanks een 0-2 zege van concurrent Real Madrid bij Deportivo la Coruna, van titelprolongatie.

"Als je de landstitel wint, dan kan je niet zeggen dat het een slecht seizoen is geweest. Dit is namelijk de trofee voor de constantheid", zei Luis Enrique na afloop. "Het laat zien dat je het hele seizoen een hoog niveau hebt gehaald. Van deze prijs moeten we op gepaste wijze genieten. Het was een zwaar seizoen, dat veel van ons heeft gevraagd. Ik vraag de fans het succes in stijl te vieren, maar hou het wel netjes."

"We verdienen deze titel, zeker omdat we erin geslaagd zijn ons te herpakken na de moeilijke momenten in het seizoen", vervolgde Luis Enrique. FC Barcelona zag de concurrentie in april als gevolg van drie nederlagen op rij rap dichterbij komen, maar stelde uiteindelijk toch orde op zaken. "Hoe ik dit ga vieren? Nou, ik ben een beetje saai op mijn 46ste. Maar ik weet zeker dat mijn spelers een groot feest gaan vieren."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen