Stam gaat vooralsnog niet in op NEC en Willem II

4 mei 2016, 20:29
Foto: © ProShots

Net als Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooy ontving Jaap Stam woensdag zijn diploma Coach Betaald Voetbal, wat betekent dat hij in aanmerking komt voor de vacatures bij Willem II en NEC. De oud-verdediger vindt het echter nog te vroeg om een beslissing te nemen over zijn toekomst.

"NEC en Willem II hebben zich gemeld bij mijn zaakwaarnemer, maar daar ga ik nu niet op in. Ik wacht met het nemen van mijn beslissing", aldus Stam bij FOX Sports. Hij voelt zich niet te groot voor beide clubs. "Nee hoor, ik sta voor alles open, maar ik wacht nog even. Daarmee neem je wel een bepaald risico dat de club dan misschien al weg is en dat je niets hebt, maar dat is dan niet anders. Op dit moment ga ik nog geen beslissing nemen."

Stam staat open voor zowel Nederland als het buitenland. "Maar misschien wordt het ook een jaar op de bank zitten en wachten tot er in de winter iets komt, want er zullen vast ook weer trainers weg moeten. Maar je hoopt zo snel mogelijk aan de slag te kunnen, zodat je aan een team kan bouwen en met de spelers bezig  kan. Maar op dit moment zijn er geen gesprekken gaande."

Stam werkt dit seizoen met Andries Ulderink samen bij Jong Ajax, maar het duo vertrekt daar komende zomer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen