'Fiorentina informeert naar vraagprijs Ajax-verdediger Veltman'

Jw
18 juni 2016, 10:27
Foto: © ProShots

Joël Veltman staat mogelijk voor een transfer naar Italië. Fiorentina heeft belangstelling getoond voor de 24-jarige verdediger van Ajax, zo meldt het Italiaanse Sky. Met een vraagprijs van acht miljoen euro lijkt het gat tussen beide partijen vooralsnog wel groot.

Fiorentina-trainer Paulo Sousa schijnt een fan te zijn van Veltman, die dit seizoen een stabiele factor was bij Ajax, waar hij liet zien zowel in het centrum als op de rechterflank uit de voeten te kunnen. De Oranje-international werd opgeleid bij Ajax en debuteerde in het seizoen 2012/13. Onder trainer Frank de Boer groeide hij uit tot een vaste kracht in de Amsterdamse hoofdmacht. Zo miste hij afgelopen seizoen geen enkele wedstrijd in de Eredivisie.

Fiorentina deed afgelopen seizoen een tijd mee in de strijd om de Italiaanse landstitel, maar haakte in de tweede seizoenshelft af. De club uit Florence eindigde uiteindelijk op een nette vijfde plaats, achter de grootmachten Juventus, Napoli, AS Roma en Internazionale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen