Van der Struijk: "Willem II verdient niet de schoonheidsprijs"

2 juni 2016, 16:20
Foto: © ProShots

Frank van der Struijk houdt een zeer slecht gevoel over aan zijn vertrek bij Willem II. De ervaren rechtsback moest in de media horen dat zijn aflopende contract niet is verlengd. Volgens de verdediger is dat één van de vele fouten die de club heeft gemaakt.

"Communiceren is niet het sterkste punt van Willem II", reageert hij in gesprek met het Brabants Dagblad. Van der Struijk is kritisch op de gang van zaken bij de eredivisionist. "Eerder heeft de club de fout gemaakt om Jan van Loon in dienst te nemen. Die heeft de jeugdopleiding kapot gemaakt. Nu maakt de club een fout door Berry van Gool als directeur in dienst te houden. De problemen met Streppel, het vertrek van Adrie Bogers en Arno Arts, de presentatie van de nieuwe trainer zonder de spelersgroep te informeren... het verdient allemaal niet de schoonheidsprijs."

De 31-jarige verdediger kan door zijn vertrek bij Willem II deze zomer op zoek naar een nieuwe werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen