'Van der Wiel in gesprek met Turkse Fenerbahçe'

Jw
20 juni 2016, 17:29
Foto: © ProShots

Gregory van der Wiel vervolgt zijn loopbaan mogelijk in Turkije. De 28-jarige rechtsback is deze zomer transfervrij en heeft de clubs voor het uitkiezen. Een nieuwe kaper op de kust is Fenerbahçe, zo meldt Voetbal International maandag. De Turkse topclub is in gesprek met de Oranje-international.

Van der Wiel is volgens diverse Italiaanse media ook al in gesprek geweest met AS Roma, maar blijkbaar is de oud-Ajacied nog niet overtuigd van de plannen van de Italiaanse topclub. De oud-Ajacied, die afgelopen jaren uitkwam voor Paris Saint-Germain, kan in Istanbul teamgenoot worden van zijn landgenoot Robin van Persie.

Van der Wiel speelde afgelopen seizoen zeventien competitiewedstrijden voor PSG, waarin hij twee keer scoorde. De verdediger had geen goede verstandhouding met trainer Laurent Blanc. Voor beide partijen was het dan ook een uitgemaakte zaak dat het verblijf in Parijs niet werd verlengd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen