Bondscoach Bauza meldt zich in Barcelona voor Messi

10 augustus 2016, 14:24

Edgardo Bauza heeft goede hoop dat Lionel Messi zijn besluit om te stoppen als international van Argentinië in zal trekken en is in het kader hiervan naar Barcelona afgereisd. De bondscoach heeft de intentie om daar met de superster om tafel te gaan.

Messi heeft na de nederlaag tegen Chili in de finale van de Copa América aangegeven dat hij niet langer in het shirt van Argentinië te bewonderen zal zijn, waarop heel Argentinië hem over probeerde te halen om zijn besluit te veranderen. Dat is tot dusver niet gelukt en de nieuwe bondscoach gaat nu een poging ondernemen. Hij wil dat subtiel doen, in plaats van keiharde overtuigingsmiddelen in te zetten.

"Ik ga het met hem over voetbal hebben, dat is iets waar wij beiden gevoel voor hebben", sprak Bauza op de luchthaven El Prat. "Het gesprek zal tot een keuze leiden, maar ik ben niet gekomen om Messi te overtuigen. Hij kan me zijn frustraties uiten en ik kan hem vervolgens mijn ideëen presenteren, zodat hij zich daar comfortabel bij kan voelen", aldus Bauza, die ook met Javier Mascherano gaat praten. "Ik ben van nature optimistisch", zegt de Argentijnse bondscoach verder.

Bauza is bij Argentinië de opvolger van de vertrokken Gerardo Martino.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen