Oranje-internationals tekenen brief voor Jorritsma

30 augustus 2016, 23:46

Bondscoach Danny Blind is het nog altijd niet eens met de beslissing van de KNVB om Hans Jorritsma per 1 januari weg te halen bij het Nederlands elftal. De oefenmeester heeft in zijn poging om Jorritsma, die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, te laten aanblijven als teammanager nu ook de spelers betrokken.

"De spelers is gevraagd een brief te ondertekenen. Op initiatief van ons als staf, ja. Ik heb nog de hoop dat de beslissing wordt teruggedraaid", zegt Blind in gesprek met het Algemeen Dagblad. Jorritsma zou eigenlijk deze zomer al vertrekken bij Oranje, maar de KNVB heeft nog geen geschikte opvolger gevonden. Het is de bedoeling dat de nieuwe teammanager een uitgebreider takenpakket krijgt.

Wesley Sneijder liet zich eerder al kritisch uit over de beslissing van de KNVB om afscheid te nemen van Jorritsma. "Ik zie die man al twaalf jaar zijn hele ziel en zaligheid in Oranje steken. Dat doet hij goed. Dan snap ik niet dat hij zo nodig weg moet. Hij is er altijd voor ons als spelers en voor de mensen om ons heen", zei de middenvelder van Galatasaray.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen