Ayoub blijft hopen op transfer, maar wacht af

20 juli 2017, 22:01   Bijgewerkt: 20 juli 2017, 22:51
Foto: © ProShots

Hij stond gewoon in de basis tegen Valletta FC en speelde een prima partij, maar de grote vraag is of Yassin Ayoub er ook bij is tijdens de volgende wedstrijd van FC Utrecht in de Europa League. De middenvelder hoopt op een transfer naar het Turkse Bursaspor en kan voorlopig niets anders doen dan afwachten.

De bal ligt, wat de transfer van Ayoub betreft, nu bij FC Utrecht en Bursaspor. De clubs moeten een akkoord bereiken en tot dat gebeurd is zit de kleine middenvelder in de wachtkamer. "Of dit mijn laatste wedstrijd voor FC Utrecht was? Ja, die vraag kan ik zelf niet beantwoorden", sprak hij donderdagavond in de mixed zone van het Mandemakers Stadion, nadat FC Utrecht in Waalwijk met 3-1 had afgerekend met Valletta FC. Door dat resultaat plaatste de club zich voor de derde voorronde van de EL.

De 23-jarige Ayoub probeert zich voorlopig af te sluiten van de mogelijke transfer. "Iedereen weet dat ik graag een volgende stap wil zetten in mijn carrière. Maar voorlopig focus ik me gewoon op FC Utrecht en ga ik ervan uit dat ik er over een week, in de volgende ronde van de Europa League, weer gewoon bij ben."

Het contract van Ayoub bij FC Utrecht, dat hem in 2008 overnam van Ajax, loopt nog één jaar door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen