Van Bronckhorst prijst Berghuis: "Hielp ons in het zadel"

25 november 2017, 23:14

Giovanni van Bronckhorst zag Feyenoord eindelijk weer eens een zege boeken in de Eredivisie. Zaterdagavond werd er op bezoek bij FC Groningen met 0-2 gewonnen. De trainer was na afloop vooral te spreken over het spel van Steven Berghuis.

Naast de zege was Van Bronckhorst ook te spreken over het spel van zijn ploeg. "Ik ben niet alleen tevreden met de drie punten, maar ook met het aantal kansen dat we creëerden en met de verdedigende discipline die we hebben getoond", zegt hij op de website van Feyenoord. "Deze zege hadden we nodig na een reeks van gelijke spelen. Dit geeft vertrouwen. We hebben de lijn doorgezet van afgelopen dinsdag", doelt hij op het CL-duel met Manchester City.

Van Bronckhorst was ook zeer blij met de prestaties van Berghuis, die bij beide goals de voorbereidende actie leverde. "Het waren twee fantastische assists. Hij is een frivole speler die dit soort acties kan maken. Dat heeft ons vandaag in het zadel geholpen", stelt de trainer, die ook complimenten overhad voor Sven van Beek. "Ik vind het bewonderenswaardig hoe hij presteert, zeker omdat het zijn derde wedstrijd van de week was. Hij was ijzersterk."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen