Gisteren gemist: Keizer trots, United onderuit in topper

11 december 2017, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl iedere dag het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondaggavond 10 december.

Keizer: "Kunnen verrassen in de tweede seizoenshelft"

Marcel Keizer zag Ajax in eigen huis een 3-0 zege boeken op koploper PSV. De trainer van de Amsterdammers was zeer tevreden met het spel wat zijn ploeg op de mat legde. "We hebben PSV echt stuk gespeeld. "Ik heb altijd gezegd: als het verschil niet te groot wordt voor de winterstop, kunnen wij in de tweede seizoenshelft nog enorm verrassen", aldus de trainer.

Manchester City deelt tik uit aan United en komt elf punten los

Manchester City heeft goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap in de Premier League. Op Old Trafford wist de koploper nummer twee Manchester United met 1-2  te verslaan. Daardoor loopt het verschil tussen beide ploegen op naar elf punten.

Cocu kritisch: "We hebben veel te weinig lef getoond"

Phillip Cocu zag PSV met 3-0 onderuit gaan tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA. De trainer was niet tevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg. "We hadden vandaag geen recht van spreken. Ajax wilde er alles aan doen om een wedstrijd te winnen. Dat draagt ook bij aan de overwinning, dat hadden wij ook moeten laten zien. Voetballend hebben we echt veel te weinig gebracht."

Suárez en Messi helpen Barcelona laat langs Villarreal

FC Barcelona heeft zondagavond een 0-2 overwinning geboekt op Villarreal. Beide doelpunten vielen pas laat in de tweede helft. Door de zege heeft de koploper van de Primera División weer een voorsprong van vijf punten op nummer twee Valencia.

Gattuso heeft eerste zege als trainer van AC Milan binnen

AC Milan heeft de eerste zege onder de nieuwe trainer Gennaro Gattuso binnen. Zondagavond werd in eigen huis een 2-1 overwinning geboekt op Bologna. Giacomo Bonaventura tekende in het San Siro voor beide Milanese treffers.

Belangrijke uitslagen:

Ajax - PSV 3-0

Manchester United - Manchester City 1-2

Villarreal - FC Barcelona 0-2

AC Milan - Bologna 2-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen