Schuurman wil profiteren van exit Larsson na 'zeldzame blessure'

7 januari 2018, 13:07   Bijgewerkt: 7 januari 2018, 13:13
Schuurman wil profiteren van exit Larsson na 'zeldzame blessure'

Door het vertrek van Jordan Larsson bij NEC is er ruimte gekomen voor middenvelder Jari Schuurman om dan eindelijk echt door te breken in Nijmegen. De Feyenoord-huurling hoopt het vrijgekomen gaatje op te kunnen vullen, nu hij terug is van zijn blessure.

De kwetsuur die hij opliep was niet alleen heel vervelend, ook was die nog eens zeldzaam. "Ik had over een gebied van twaalf centimeter in een spier in mijn bovenbeen allemaal scheurtjes", vertelt hij aan De Gelderlander. "Volgens de clubarts van Feyenoord is dat een blessure die hij zelden tegenkomt. De laatste speler die hij had behandeld voor dezelfde blessure was Jon Dahl Tomasson. Die heeft er destijds ook lang last van gehad."

Omdat hij weer fit is en Larsson wegging bij NEC, lijkt er voor Schuurman een plekje vrijgekomen in het elftal. Zeker omdat aanvaller Arnaut Groeneveld en Mohamed Rayhi nog geblesseerd zijn. Schuurman: "Van oorsprong ben ik een middenvelder, maar bij Willem II heb ik vorig jaar ook op de vleugel gespeeld. Ik vul het op mijn eigen manier in. Ik heb ook zonder bal snelheid en diepte", aldus Schuurman.

Overigens was de huurling niet per se blij met het vertrek van de Zweed. "Larsson was van toegevoegde waarde voor het team en het draait om het kampioenschap. Dat heeft niets met mijn situatie te maken."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo kijk je vanuit het buitenland naar de Europa League-finale

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen