Geen zege Seedorf in laatste competitieduel Deportivo

20 mei 2018, 15:38
Geen zege Seedorf in laatste competitieduel Deportivo

Clarence Seedorf is er niet in geslaagd om met een goed resultaat afscheid te nemen van de Primera División. In de laatste competitiewedstrijd verloor zijn Deportivo La Coruña met 2-1 van Valencia. Deportivo degradeerde al eerder en speelt volgend seizoen dus een niveau lager.

Tijdens de wedstrijd tussen Valencia en Deportivo stond niks meer op het spel. Valencia is zeker van plek vier terwijl de ploeg van Seedorf dus al gedegradeerd is. De thuisploeg kwam na 28 minuten spelen op voorsprong. Een volley van Simone Zaza zorgde voor de openingstreffer. 

Valencia was duidelijk de bovenliggende partij, maar pas in de slotfase werd de score verdubbeld. Met nog iets minder dan een kwartier te gaan, was Gonçalo Guedes het eindpunt van een goede aanval: 2-0. Lucas Pérez zorgde nog voor de aansluitingstreffer waardoor het duel in 2-1 eindigde. Daardoor eindigt het Deportivo van Seedorf het seizoen op de achttiende plek met 29 punten.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen