Mexico met Lozano en drie oud-Eredivisionisten naar WK

4 juni 2018, 10:08
Mexico met Lozano en drie oud-Eredivisionisten naar WK

Mexico heeft de WK-selectie rond. De 23-koppige selectie herbergt vier spelers met een verleden in de Eredivisie. PSV-aanvaller Hirving Lozano gaat mee naar Rusland. Ook zijn oud-Eredivisionsten Andrés Guardado (PSV), Héctor Moreno (AZ en PSV) en Jesús Corona (FC Twente) opgeroepen.

In de selectie is ook plaats voor Rafael Márquez, die voor de vijfde keer naar een WK gaat. De eindronde in Rusland wordt het laatste kunstje voor de 39-jarige verdediger. De aanvoerder zet na het WK een punt achter zijn carrière. Naast de 23 spelers gaat ook Érick Gutiérrez, die in verband wordt gebracht met een transfer naar PSV, als reserve mee naar het WK.

De Mexicanen zijn op het WK in Groep F ingedeeld. Tegenstanders in de groep zijn Duitsland, Zweden en Zuid-Korea. Op 17 juni begint voor Mexico het WK met een wedstrijd tegen Duitsland.

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen