MVV laat Van Moorsel-zaak niet rusten en gaat in beroep

27 september 2018, 19:21

MVV gaat vooralsnog niet akkoord met de uitspraak van de uitklager in de zaak rondom Paco van Moorsel. De middenvelder viel in het duel met Go Ahead Eagles in namens de Deventenaren, maar zou niet op het wedstrijdformulier hebben gestaan. Hoewel de aanklager tot oordeel kwam dat hij inderdaad wél in de wedstrijdapp stond en dus mocht spelen, laten de Limburgers - die met 1-2 verloren - het er niet bij zitten.

"We hebben de indruk dat niet goed is gekeken naar deze kwestie. We zouden deze zaak graag mondeling behandeld zien", laat directeur Paul Penders weten tegenover De Limburger, over het vooronderzoek dat gedaan werd naar de wissel van Van Moorsel en waaruit bleek dat de wissel wél juist was. Bij MVV zijn ze desondanks niet overtuigd en gaan ze verder procederen omdat het nog onduidelijk is waarom hij dan niet op het wedstrijdformulier stond.

In Deventer maakten ze zich overigens weinig zorgen over de hele zaak. "Ik ken de kwestie van toen, maar dat is na de wedstrijd afgekaart. Het lijkt me dat er geen probleem is", liet Paul Bosvelt, technisch manager van de club, eerder al weten. Voor de wissel kreeg Kowet al toestemming van scheidsrechter Christiaan Bax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen