Milik na misser: "Fout? Hangt af of je kritiek levert uit je luie stoel"

12 december 2018, 20:33

Arek Milik heeft zichzelf verdedigd voor zijn misser tegen Liverpool. In blessuretijd kreeg de spits een enorme kans om Napoli naar de volgende ronde van de Champions League te schieten, maar vond hij doelman Alisson Becker op zijn pad. "Dit zijn situaties waarin je geen tijd hebt om na te denken", zegt Milik.

"Je moet meteen beslissen en ik probeerde te schieten op mijn instinct", aldus de oud-Ajacied tegen Polsat Sport. "Ik voelde dat er iemand achter mij zat en was daarom bang om aangepakt te worden. Alisson deed het goed om de hoek te versmallen. Je kunt het een fout noemen. Dat hang er vanaf of je op het veld staat of kritiek levert vanuit je luie stoel."

Omdat Milik miste, werd Napoli dinsdag veroordeeld tot de Europa League en vervolgt Liverpool zijn weg in het miljardenbal. Milik: "We moeten vooruit kijken, want we spelen nog veel wedstrijden in Serie A en de Europa League. Napoli heeft een sterke ploeg en er is concurrentie voor mij. Maar ik voel mij goed en probeer mijn best te doen."

De misser van Milik:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen