Witte zakdoekjes voor Keizer: "Ik heb er geen problemen mee"

3 februari 2019, 23:38   Bijgewerkt: 4 februari 2019, 07:21

De populariteit van Marcel Keizer bij de aanhang van Sporting Portugal neemt rap af. Na een sterk begin met veel doelpuntrijke overwinningen, is de klad erin gekomen. De Portugese club verloor zondag met 2-4 van stadgenoot Benfica, wat voor sommige supporters aanleiding was om met de welbekende witte zakdoekjes te zwaaien.

De nederlaag tegen Benfica was voor Sporting het vierde puntenverlies in vijf competitiewedstrijden. Tussendoor won de club nog wel de Taça da Liga, het tweede bekertoernooi in Portugal. "Witte zakdoekjes? Die heb ik niet gezien, maar dat is goed om te weten. Het hoort erbij. De ene week win je de beker, de andere week verlies je een wedstrijd", reageert Keizer op de persconferentie na de verloren derby.

"Fans mogen dit (met zakdoekjes zwaaien, red.) doen, daar heb ik geen problemen mee", besluit de Nederlandse oefenmeester. Sporting lijkt door de nederlaag definitief afgehaakt in de strijd om de landstitel. Koploper FC Porto liet zondag weliswaar punten liggen door met 0-0 gelijk te spelen tegen Vitoria Guimaraes, maar heeft nog altijd een voorsprong van liefst elf punten op de nummer vier van de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen