Zeer gehavend Manchester United neemt Chong mee naar Parijs

5 maart 2019, 13:24

Ole Gunnar Solskjaer kan in de return tegen Paris Saint-Germain niet beschikken over een flink aantal toppers. Anthony Martial, Jesse Lingard, Juan Mata, Ander Herrera, Phil Jones, Alexis Sánchez, Nemanja Matic, Matteo Darmian en Antonio Valencia zijn door de Noor wegens blessures niet opgenomen in de wedstrijdselectie van The Red Devils. Daardoor is de jonge Nederlander Tahith Chong wél mee.

Dat laat Manchester United weten. Door het vele blessureleed is de wedstrijdselectie van Solskjaer bijzonder jong: met James Garner (17), Angel Gomes (18), Mason Greenwood (17) en Brandon Williams (19) zijn er nog meer tieners opgenomen in de selectie. Door al het blessureleed mocht Chong afgelopen weekend tegen Southampton bovendien zijn debuut maken in de Premier League.

Wellicht komt er voor de negentienjarige Nederlander dus ook al zijn Champions League-debuut aan. Makkelijk wordt de missie voor hem en zijn teamgenoten overigens niet in Parijs: United moet een 0-2 achterstand zien goed te maken in de Franse hoofdstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen