Chelsea moet Hudson-Odoi rest van het seizoen missen

23 april 2019, 11:50
Chelsea moet Hudson-Odoi rest van het seizoen missen

Chelsea heeft naast de remise tegen Burnley (2-2) nog meer slecht nieuws overgehouden aan die wedstrijd: het achttienjarige toptalent Callum Hudson-Odoi is geblesseerd uitgevallen met een achillespeesblessure en ligt de rest van het seizoen uit de roulatie. "Ik ga hard werken aan mijn herstel en sterker terugkomen", laat hij weten.

Het is een hard gelag voor Chelsea, die Hudson-Odoi niet alleen zag doorbreken, maar ook een flinke transferwaarde vertegenwoordigen. Zijn contract loopt in 2020 af en door de interesse van Bayern München – dat zo'n dertig miljoen euro voor hem wilde betalen – leek hij op weg nar een transfer.

Onduidelijk hoe ernstig de blessure van de aanvaller exact is en dus ook wat er met zijn contract gebeurt in Londen. Vermoedelijk zal hij ook in de Nations League namens Engeland tegen het Nederlands elftal niet in actie komen.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen