'PSG legt onvoorstelbare aanbieding neer bij De Ligt'

13 juni 2019, 15:00   Bijgewerkt: 13 juni 2019, 19:01
'PSG legt onvoorstelbare aanbieding neer bij De Ligt'

Paris Saint-Germain dacht eerder dit jaar de strijd om Frenkie de Jong te winnen, maar zag FC Barcelona er met de middenvelder vandoor gaan. Dat wil de Franse topclub niet nogmaals laten gebeuren. Mede daardoor heeft de Ligue 1-kampioen een onvoorstelbare aanbieding neergelegd bij Matthijs de Ligt.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde The Guardian. De club is bereid een transfersom van zeventig miljoen euro te betalen aan Ajax, waar nog bonussen bij op kunnen komen. De club heeft De Ligt een aanbieding voor vijf seizoenen gedaan, met een onvoorstelbaar salaris. De verdediger kan in Parijs een salaris van 382.000 euro per week gaan verdienen, wat neerkomt op een jaarbedrag van zo'n twintig miljoen euro. In vijf jaar kan de negentienjarige verdediger dus ongeveer honderd miljoen euro gaan opstrijken in Parijs.

De Ligt heeft de aanbieding momenteel in beraad. Volgens The Guardian wil de verdediger kijken hoe de andere Europese topclubs hierop reageren, voordat hij de knoop doorhakt.

Lees ook: Paris Saint-Germain hoopt dat De Ligt snel zijn handtekening zet

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen