Verhaegh over fysiek: "Na negen jaar Duitsland ben je wel fit"

25 juni 2019, 08:31

Hoewel Paul Verhaegh al 35 jaar is, is de verdediger van FC Twente topfit om met zijn nieuwe club de Eredivisie in te gaan. Over zijn fysieke gesteldheid hoeft niemand zich dan ook zorgen te maken. "Na negen jaar Duitsland ben je wel fit", verzekert de drievoudig international van Oranje.

Tegenover TC/Tubantia vertelt hij over zijn nieuwe avontuur bij de club, waar hij nog niet eerder speelde. "Ik heb er ongelooflijk zin in", laat de rechtsback weten. "Er waren in Nederland meerdere opties, maar ik had bij FC Twente meteen het beste gevoel." Dat Ted van leeuwen - die hem ooit van PSV naar AGOVV haalde, waar Verhaegh doorbrak - bij FC Twente werkt, speelde voor de verdediger zeker mee.

Met zijn 35 jaar - ouder dan coach Gonzalo Garcia Garcia - moet hij de jongere voetballers op sleeptouw nemen. "Daar hebben we ook over gesproken. Ik ben een ervaren speler die de jonge spelers moet meenemen naar een bepaald niveau", aldus Verhaegh, die eerder speelde voor VfL Wolfsburg, FC Augsburg, Vitesse, FC Den Bosch, AGOVV en PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen