Marca nomineert Promes voor slechtste aanvaller van het jaar

24 september 2019, 09:50   Bijgewerkt: 24 september 2019, 11:02

Waar Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong maandagavond werden opgenomen in de World XI van de FIFA, daar maakt Quincy Promes ook deel uit van een elftal van het jaar. Zijn uitverkiezing is echter een stuk minder positief. De Spaanse sportkrant Marca heeft de aanvaller van Sevilla genomineerd voor een The Worst-prijs.

Promes is volgens Marca één van de grootste tegenvallers van afgelopen seizoen. De 39-voudig Oranje-international maakte iets meer dan een jaar geleden de overstap van Spartak Moskou naar Sevilla, maar kwam in Zuid-Spanje niet uit de verf. Na één jaar vertrok Promes alweer bij Sevilla om aan de slag te gaan bij Ajax.

Samen met Alexis Sánchez en Christian Atsu is Promes genomineerd voor de prijs van slechtste aanvaller van het jaar. De andere genomineerden zijn keepers Loris Karius, Gerónimo Rulli, en Asmir Begovic, verdedigers Stephan Lichtsteiner, Phil Jones en Shkodran Mustafi en middenvelders Renato Sanches, Philippe Coutinho en Fred.

Wesley Sneijder werd een jaar geleden door Marca verkozen tot slechtste middenvelder van het jaar. De inmiddels gestopte Sneijder speelde in het seizoen 2017/2018 slechts enkele wedstrijden voor OGC Nice en verkaste vervolgens naar Al Gharafa in Qatar.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen