Sierhuis slaat Griekse uitnodiging niet op voorhand af

24 september 2019, 17:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kaj Sierhuis staat op voorhand niet onwelwillend tegenover een Griekse interlandloopbaan. De aanvaller van FC Groningen is bij bondscoach John van 't Schip in beeld en hoewel hij zich meer een Nederlander voelt dan een Griek, wil hij niets uitsluiten. "Ik sta er voor open, praten kan nooit kwaad. Ik zeg sowieso niet gelijk nee", aldus de spits.

Tegenover FOX Sports gaat hij in op de geruchten dat hij in beeld zou zijn bij de nationale ploeg van Griekenland. "Ik hoorde het via via, het is een leuke uitspraak. Mooi om van een goede trainer te horen dat ik in de gaten word gehouden", aldus Sierhuis, die nog geen rechtstreeks contact met hem had. "Nee, dus het is afwachten hoe concreet het precies is."

Een beslissing heeft Sierhuis nog niet genomen. "Ik wil het in goed overleg doen met mijn ouders en mijn management - ook voor de lange termijn", legt hij uit. "Ik voel me Nederlands. Maar wellicht is het interessant als het Nederlands elftal uit beeld is. Dan kan ik via deze weg nog wel een eindtoernooi spelen. Dat zijn dingen die je naast elkaar gaat leggen."

Momenteel heeft de aanvaller nog geen voorkeur, benadrukt hij. "En ik ben vereerd dat ik voor Jong Oranje mag uitkomen. Daar zijn we ook met iets moois bezig."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen