Maaskant overweegt keeperswissel bij zwalkend VVV-Venlo

30 oktober 2019, 17:32
Foto: © ProShots

Robert Maaskant overweegt een keeperswissel door te voeren nu VVV-Venlo vijf keer op rij verloren heeft. Delano van Crooy vervangt mogelijk Thorsten Kirschbaum onder de lat. De reservedoelman krijgt woensdag in het bekerduel met Groene Ster een kans.

"Dat besluit hadden we al eerder genomen", geeft Maaskant aan tegenover Voetbal International. De trainer sluit niet uit dat ook in de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen Feyenoord (thuis) Van Crooy het doel verdedigt. "Dat gaan we deze week bespreken en bekijken", aldus de trainer, die vindt dat de vele tegengoals die VVV tegen krijgt niet alleen aan de Duitser te wijten zijn.

Desondanks is Maaskant niet geheel tevreden over zijn keeper. "Thorsten en ik hebben allebei te maken met een erfenis. Als VVV verliest, roept iedereen in Venlo om Maurice Steijn. Bij Thorsten roepen ze na elk tegendoelpunt om Lars Unnerstall. Die heeft het hier natuurlijk fantastisch gedaan", weet de trainer. "Thorsten heeft het nog lastig, zit daar zelf ook mee in zijn maag. Ik heb daarover met hem gesproken, onze keeperstrainer John Roox praat vaak met hem. Dit hoort bij profvoetbal, Thorsten moet hiermee om zien te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen