Vela heeft aanbieding van Barcelona: "Het is waar"

11 december 2019, 16:45
Vela heeft aanbieding van Barcelona:

Carlos Vela weet zich in de belangstelling van FC Barcelona. De Mexicaanse aanvaller kende een geweldig seizoen bij Los Angeles FC en scoorde liefst 38 goals in 36 wedstrijden. Volgens ploeggenoot Jonathan Dos Santos heeft hem dat een aanbieding van FC Barcelona opgeleverd.

Dat zegt hij in gesprek met de Mexicaanse radio. "Ik ben nu op vakantie dus ik spreekt Carlos niet veel, maar het klopt dat hij een aanbieding van Barcelona heeft gehad. Ik weet niet wat hij gaat doen. Hij is gelukkig in Los Angeles en heeft een geweldig seizoen gehad, maar Barcelona is altijd een mooie kans. Ik ben blij voor hem. Als landgenoot hoop ik dat hij de kans krijgt om te gaan."

De dertigjarige Vela speelde in Europa eerder bij onder meer Arsenal en Real Sociedad.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen