Volgend corona-geval bij Valencia: ook Mangala besmet

15 maart 2020, 23:51

Valencia heeft zondagavond een volgend besmetgeval bevestigd: ook Eliaquim Mangala is positief getest op het coronavirus. De centrale verdediger heeft via Twitter laten weten dat hij het virus onder de leden heeft, maar voelt zich desondanks goed. Het is na Ezequiel Garay minimaal de tweede speler met een besmetting.

Ook zijn er al diverse andere werknemers van Valencia besmet. Mangala mag dan wel drager zijn van het coronavirus, toch zegt hij nog niet ziek te zijn geworden en heeft naar eigen zeggen nog geen symptonen. Wel is hij met zijn familie uiteraard in quarantaine geplaatst, om zo verdere verspreiding tegen te gaan. Volgens de Spaanse media is ook José Luis Gayà besmet, maar dat gerucht is nog niet bevestigd.

Lees ook: Naast Garay nog vier Valencia-werknemers met corona

Omdat er bij Valencia enkele besmetgevallen zijn geconstateerd, zitten ook de spelers van Champions League-opponent Atalanta Bergamo in quarantaine. Dat vertelde Marten de Roon zondagavond. "Je moet thuisblijven. Iedereen blijft thuis", aldus de middenvelder bij het tv-programma Rondo. "Ik heb genoeg in huis om het de komende weken te redden. We moeten roeien met de riemen die we hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen