Helemaal opgeleefde Müller nog jaren in dienst van Bayern

7 april 2020, 11:06   Bijgewerkt: 7 april 2020, 11:16

Thomas Müller blijft voorlopig in dienst van Bayern München, de club waar hij al zijn hele loopbaan onder contract staat. De aanvallende middenvelder heeft zijn krabbel gezet onder een nieuw contract met een looptijd tot 2023. De international is dit seizoen onder Hansi Flick helemaal opgeleefd.

Onder Flick, die vorige week al zijn contract verlengde, laat Müller zien nog altijd veel waarde te hebben voor Bayern. De Duitser maakt al sinds 2009 deel uit van de hoofdmacht en wil nog lang schitteren voor de Duitse topclub. "Deze club is mijn passie", zegt hij in het statement. De dertigjarige middenvelder zag zijn rol de laatste jaren wat minder groot worden, maar was dit seizoen weer van waarde. Bovendien passeerde hij de magische grens van vijfhonderd wedstrijden voor de recordkampioen van Duitsland.

Met die club won Müller, die inmiddels niet meer bij de Duitse selectie hoort, veel prijzen. Acht maal won hij de landstitel, vijf keer werd de beker gepakt en ook één keer legde hij beslag op de Champions League. Het seizoen 2015/2016 was persoonlijk zijn beste seizoen. Toen scoorde hij liefst twintig keer in de Bundesliga. Dit seizoen staat de teller op zes doelpunten, evenveel als vorig voetbaljaar. Noemenswaardig is dat hij dit seizoen al op negentien assists staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen