'Real Madrid gaat afscheid nemen van overbodig duur zestal'

20 april 2020, 10:34

Een transferrevolutie is op komst bij Real Madrid: de Koninklijke is van plan om afscheid te nemen van liefst zes grootverdieners. Gareth Bale en James Rodríguez – zij staan al langer op de nominatie om te vertrekken – mogen weg en die boodschap hebben Mariano Díaz, Lucas Vázquez, Álvaro Odriozola en Nacho Fernández ook te horen gekregen.

Daar opent de Spaanse sportkrant AS mee. Het zestal voetballers verdient opgeteld zo'n 75 miljoen euro en daar bovenop komen nog de eventuele transfersommen. Het grootste deel van de voor hen in transfers geïnvesteerde 225 miljoen euro is inmiddels verdampt, maar ongetwijfeld krijgt De Koninklijke nog een aardig bedrag op de ingestorte transfermarkt.

Bale zou zelfs transfervrij mogen vertrekken bij Real Madrid, door zijn slechte relatie met trainer Zinedine Zidane. Dayot Upamecano (RB Leipzig) en Eduardo Camavinga (Stade Rennes) worden genoemd als mogelijke vervangers: zij zijn in het salarishuis in elk geval een stuk goedkoper voor Real Madrid. Dat geldt ook voor Donny van de Beek, die ook al langer aan de Madrilenen wordt gelinkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen