Data EK-groepswedstrijden Nederlands elftal bekend

17 juni 2020, 21:05

Het Nederlands elftal weet op welke dagen het in actie moet komen op het EK van volgend jaar.  Op zondag 13 juni speelt Oranje het eerste groepsduel met Oekraïne. Vier dagen later, op donderdag 17 juni, is Oostenrijk de tegenstander. De derde groepswedstrijd, tegen een nog onbekend land, wordt op maandag 21 juni gespeeld.

Het team van bondscoach Ronald Koeman komt op 4 september voor het eerst weer in actie. Dan staat de eerste groepswedstrijd in de Nations League tegen Polen op het programma. Drie dagen neemt Oranje het op tegen Italië. Bosnië-Herzegovina, de derde tegenstander in de Nations League, wordt op 10/11 oktober getroffen.

De data voor de returnwedstrijden in de Nations League zijn ook ingepland. Oranje treft Italië op 13/14 oktober, Bosnië-Herzegovina op 14/15 november en Polen op 17/18 november. Ook oefent het Nederlands elftal nog op 7/8 oktober en 11/12 november. Het is nog niet bekend tegen wie Oranje dan speelt.

Oranje Leeuwinnen

De Oranje Leeuwinnen hervatten de EK-kwalificatie op 18 september met een wedstrijd tegen Rusland. Het team van bondscoach Sarina Wiegman heeft zich al bijna geplaatst voor de eindronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen