Douglas op proef in Deventer: "Ik kan nog wel een paar jaar door"

25 juli 2020, 15:27   Bijgewerkt: 25 juli 2020, 15:35

Douglas heeft zaterdag voor het eerst meegetraind met Go Ahead Eagles. De 32-jarige verdediger krijgt de komende dagen de tijd een contract te verdienen. Douglas had ook contact met FC Twente, maar dat leverde verder niets concreets op. "Maar ik ben hier ook blij mee", aldus de Braziliaanse Nederlander.

"Het was lekker om weer te trainen. Het was zwaar, maar ik heb de laatste tijd veel aan mijn conditie gedaan", zegt Douglas tegen RTV Oost. "Ik voel me nog goed en over een paar weken ben ik weer helemaal fit. Kees van Wonderen heeft me gevraagd om hier mee te trainen en verder zie ik wel hoe het gaat. Ik ben dankbaar en heel blij dat ik weer kan trainen. De wilskracht is er echt en ik kan nog wel een paar jaar door."

Douglas en Van Wonderen, de nieuwe trainer in Deventer, kennen elkaar nog van hun gezamenlijke tijd bij Twente. "Het was een blij weerzien. Ik heb hem opgebeld om te vragen of hij mee wilde trainen", vertelt de oefenmeester. "We waren er allebei enthousiast over. We zien wel of hij wedstrijden gaat spelen. De eerste indruk is goed. Het was pittig voor hem, maar hij kwam er goed doorheen."

In 2017 speelde Douglas voor de laatste keer een profwedstrijd. Daarvoor maakte de speler furore in Enschede, waar hij in 2010 landskampioen werd. Vervolgens speelde Douglas voor Dinamo Moskou en Sporting Portugal

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen