'Barcelona laat vijftal van bijna 200 miljoen gaan'

7 november 2020, 09:00

De grote schoonmaak bij FC Barcelona lijkt te worden doorgevoerd. Mundo Deportivo schrijft dat Martin Braithwaite, Carles Aleñá, Ousmane Dembélé, Junior Firpo en Samuel Umtiti mogen vertrekken bij de club, die met financiële malheur kampt en eerst spelers moet verkopen om versterkingen te halen.

Eric Garcia en Memphis Depay staan op het lijstje van Ronald Koeman. Het liefst haalt hij ze in januari naar Camp Nou, maar daat moet dan wel budget voor zijn. Beide spelers hebben een aflopend contract. Het eerder genoemde vijftal met vertrekken. Vooral situatie van Dembélé is pijnlijk. Hij kwam in 2017 voor 130 miljoen euro over van Borussia Dortmund en maakte geen moment meerdere duels achter elkaar indruk. Volgenss Mundo Deportivo mag hij naar Juventus of Manchester United.

Braithwaite, Júnior Firpo, Carlos Aleñá en Samuel Umtiti krijgen door de concurrentie of blessures ook geen kans meer in Catalonië. Zeker de mogelijke komst van Memphis en Garcia in ogenschouw nemend, is voor hen een vertrek het beste. Bij elkaar heeft het vijftal bijna 200 miljoen euro gekost, dus verlies lijdt Barcelona sowieso. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen