Hattrickheld Bakis: "Deze avond kon niet beter"

13 januari 2021, 08:29
Foto: © ProShots

Na zestien speelronden is de doelpuntenrekening van Sinan Bakis bij Heracles dan eindelijk geopend. De 26-jarige spits sloeg tegen FC Emmen meteen driemaal toe en kroonde zich tot man van de wedstrijd (4-0). Het biedt Bakis vertrouwen voor de rest van de competitie.

"Drie goals, drie punten... Deze avond kon niet beter", glunderde Bakis na afloop voor de camera van ESPN. "De ontlading was groot. Het was mentaal een zware periode om zo lang zonder goal te zitten." Bakis kende op voorhand de ketchup-theorie nog niet, maar denkt dat het ook op hem van toepassing zal zijn. "Ik verwacht dat er nu meer goals gaan volgen."

Hij merkte het al op het veld. "Toen die eerste bal erin lag, sloop het vertrouwen in mij", aldus de spits, die de wedstrijdbal mee naar huis mocht nemen. Door de ruime zege deed Heracles uitstekende zaken op de ranglijst. De Almeloërs bezetten momenteel de elfde plaats in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen