Pogba: 'Zlatan de laatste die ik als racist zou beschouwen'

27 januari 2021, 18:31

Paul Pogba heeft met enige verbazing kennisgenomen van de commotie die is ontstaan in Italië vanwege het opstootje tussen Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic tijdens Intenazionale - AC Milan. De Franse middenvelder moet laten om de racisme-aantijgingen die naar het hoofd van de Zweed geslingerd zijn.

Pogba speelde bij Manchester United samen met beide spelers en kan zich niet voorstellen dat Zlatan iets racistisch gezegd zou hebben tegen Lukaku. 'Zlatan een racist? Hij houdt zoveel van mij dus hij is wel de laatste persoon die ik als racist zou beschouwen. Kom op, maak daar geen grappen over.'

Op social media werd gezegd dat Ibrahimovic zich racistisch had uitgelaten, maar de spits zelf ontkende dat eerder vandaag al. 'In de wereld van Zlatan is er geen plek voor racisme. We behoren allemaal tot hetzelfde ras en zijn allemaal gelijk. We zijn allemaal spelers, al is de ene beter dan de ander', deelde hij toch nog een sneer uit aan Lukaku.

Zowel Ibrahimovic als Lukaku kreeg dinsdag geel voor het opstootje. Toen de tweede helft een kwartier oud was, werd Ibrahimovic opnieuw bestraft met een gele kaart. Ditmaal voor een overtreding op Aleksandar Kolarov. Met tien tegen elf gaf AC Milan de 0-1 voorsprong uit handen en verloor het in blessuretijd met 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen