'Van Drongelen gaat promotie maken, Reis op weg naar HSV'

15 juni 2021, 15:18
'Van Drongelen gaat promotie maken, Reis op weg naar HSV'

Rick van Drongelen staat volgens BILD op het punt om Hamburger SV te verlaten. De 22-jarige centrumverdediger is op weg naar Union Berlin en zal spoedig medisch worden gekeurd door de club die het voorbije seizoen op de zevende plaats in de Bundesliga eindigde.

Daarmee komt voor Van Drongelen een einde aan een periode van vier jaar als speler van HSV. De verdediger kwam al op jonge leeftijd over van Sparta Rotterdam en groeide bij de Duitse club snel uit tot vaste waarde. Het afgelopen seizoen kwam Van Drongelen nauwelijks in actie. Een jaar geleden scheurde hij een kruisband af, waardoor hij alleen richting de zomerstop nog wat minuten maakte.

Ondanks dat hij het afgelopen seizoen slechts vier wedstrijden speelde voor HSV, gaat Van Drongelen promotie maken. Union Berlin was het afgelopen seizoen een van de verrassingen van de Bundesliga en slaagde erin om zich in het linkerrijtje te nestelen. Door op de zevende plaats te eindigen, verdiende de club uit de Duitse hoofdstad een ticket voor de voorronde van de Europa League.

Reis

Waar Van Drongelen op weg naar de uitgang is bij HSV, gaat Ludovit Reis de club uit Hamburg mogelijk versterken. De Nederlandse middenvelder ligt nog voor één jaar vast bij FC Barcelona. Afgelopen jaar verhuurde Barça de voormalig speler van FC Groningen aan VfL Osnabrück.

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen