Letsch verklaart waarom Tannane uit selectie is gezet

29 september 2021, 14:17

Thomas Letsch heeft uitgelegd waarom hij Oussama Tannane uit de wedstrijdselectie heeft gezet voor het duel met Stade Rennes. De middenvelder trainde vandaag apart van de groep omdat hij een conflict heeft met zijn trainer. Op de voorbereidende persconferentie vertelt Letsch dat hij Tannane deze week niet meer hoeft te zien.

"Hij is een basisspeler voor mij. De laatste dagen had ik niet het gevoel, dat hij gefocust is voor deze rol", vertelde Letsch op de persconferentie, geciteerd door De Telegraaf. "Daarom heb ik hem buiten de selectie gelaten.Tannane is niet alleen buiten de selectie gelaten voor het duel met Stade Rennes maar ook voor het duel met Feyenoord. We zien elkaar maandag pas weer."

Lees ook: Tannane uit selectie Vitesse gezet

Na een topseizoen in de Eredivisie, waarin hij goed was voor zeven goals en negen assists, hoopte Tannane deze zomer vurig een transfer te maken. Die deal kwam er echter niet, waardoor hij de eerste weken van dit seizoen vanaf de reservebank moest beleven. Tannane knokte zich weer in de basis, maar bleef afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard negentig minuten op de bank.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen