Triest nieuws: Feyenoord-cultheld Gyan (43) overleden

29 december 2021, 16:04   Bijgewerkt: 31 december 2021, 15:23

Christian Gyan (43) is overleden. De oud-voetballer van Feyenoord was ernstig ziek en is nu overleden, zo maakt Bonaventure Kalou bekend via zijn Instagram-account. Gyan groeide met zijn vrolijkheid en werklust uit tot publiekslieveling in Rotterdam en won de beker, de landstitel en de UEFA Cup. 

Het Algemeen Dagblad maakte eerder al bekend dat de voormalig rechtsback kanker had en dat het niet goed ging, maar de berichten ontkrachtte de gelovige Gyan zelf op zijn Facebookpagina. 'Goedenavond vrienden. Ik zie dat er zonder mijn toestemming nieuws rondgaat over mijn situatie. Zoals jullie weten ben ik al een tijdje ziek, maar ik voel me prima en ik ben niet stervende. Alsjeblieft, er is geen reden tot paniek. Ik heb respect voor de doktoren, ik ben iemand van vertrouwen. Dus ik vertrouw erop dat mijn situatie zal verbeteren. Misschien is dat onmogelijk, maar niets is onmogelijk bij God. Bid voor mij dat ik zal herstellen.'

Oud-ploeggenoot Kalou heeft nu bekend gemaakt dat Gyan is overleden. 'Rust zacht mijn broer, je vocht hard. Mijn hart gaat naar Anita en de kinderen', doelt de Ivoriaan op de familie van de oud-voetballer. Gyan kwam na zijn carrière in een diep dal terecht. Hij raakte failliet omdat hij bijna al zijn geld weggaf. Hij ging daarna in de Rotterdamse haven werken, maar omdat hij last kreeg van epilepsie, moest hij daarmee stoppen. Nu is hij dus op jonge leeftijd overleden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen