AC Milan doet clubicoon pijn en bekert verder in Coppa Italia

13 januari 2022, 23:42

AC Milan heeft ten koste van Genoa de kwartfinales van de Coppa Italia bereikt. In de verlenging waren de rood-zwarten uit Milaan met 3-1 te sterk voor de ploeg van clubicoon Andrij Sjevtsjenko.

Daar moest echter wel een verlenging aan te pas komen. Lang leek Genoa te gaan stunten in San Siro. De bezoekers grepen in de zeventiende minuut de leiding door een treffer van Leo Östigard, Milan-keeper Mike Maignan met het hoofd klopte.

In de tweede helft stelde AC Milan echter orde op zaken: Olivier Giroud was eveneens met het hoofd trefzeker. De treffer viel pas een kwartier voor tijd, nadat Genoa-goalie Adrian Semper zijn ploeg met enkele fraaie reddingen op de been had gehouden. De tweede treffer van de thuisploeg bleef uit, waardoor er werd verlengd.

In die verlenging was Milan oppermachtig en werd het via Rafael Leão 2-1. Ietwat gelukkig lobte hij de bal over Semper. Uiteindelijk werd het ook nog 3-1 via de Belgische middenvelder Alexis Saelemaekers. Eerder verzekerden ook al Fiorentina en Atalanta zich van de kwartfinales. Volgende week komen de andere ploegen in actie, onder wie Lazio Roma en Juventus.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen