'Hyperambitieus Newcastle wil degradatie voorkomen met Senesi'

12 januari 2022, 11:03

Newcastle United hoopt de defensie deze winter te versterken met Marcos Senesi. De Engelse degradatiekandidaat hoopte aanvankelijk op de komst van Sven Botman, maar zijn werkgever LOSC Lille lijkt niet mee te willen werken aan een vertrek van de Nederlander. Daarom is nu Senesi in beeld.

Dat melden Football Insider en de Engelse journalist Pete O'Rourke. Newcastle heeft concurrentie van Brighton & Hove Albion, dat de Argentijnse verdediger eveneens naar de Premier League wil halen. De linkspoot moet voor een flink bedrag naar de Engelse competitie verkassen: naar verluidt hoopt Feyenoord op een bedrag van negentien miljoen euro.

Senesi moet Newcastle United gaan behoeden voor degradatie naar de Championship. De traditionele middenmoter werd vorig jaar overgenomen door een consortium uit Saoedi-Arabië, waardoor de club ineens miljarden te besteden heeft. Toch bezet Newcastle slechts de negentiende plaats in de Premier League en wordt serieus rekening gehouden met degradatie.

Dat zou een historische domper zijn voor de formatie van Eddie Howe. In de hoop dat te voorkomen, werd eerder al Kieran Trippier toegevoegd aan de selectie.

Lees ook: Newcastle berooft degradatiekandidaat van spits

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen