Le Parisien onthult vraagprijs FC Barcelona voor Dembélé

21 januari 2022, 12:51

Ousmane Dembélé heeft zijn houdbaarheidsdatum als speler van FC Barcelona bereikt. De 24-jarige aanvaller wil zijn aflopende contract niet verlengen, dus moet hij zo snel mogelijk vertrekken. Le Parisien denkt te weten welk bedrag Barça nog hoopt te verdienen aan Dembélé.

Volgens de Franse krant heeft Barcelona de vraagprijs voor Dembélé vastgesteld op twintig miljoen euro. Dat is slechts een fractie van het bedrag dat de Catalanen in 2017 neertelden voor de buitenspeler. Barcelona nam Dembélé ruim vier jaar geleden voor een slordige 140 miljoen euro over van Borussia Dortmund.

Een aantal clubs wil Dembélé in januari wel overnemen van Barcelona. Onder meer Manchester United en Newcastle United gaan mogelijk een poging wagen voor de veelbesproken Franse aanvaller. Het is echter nog maar de vraag of zij bereid zijn te voldoen aan de vraagprijs van Barcelona. Wachten zij nog een aantal maanden, dan kan Dembélé gratis worden opgepikt.

Tussen Dembélé en Barcelona komt het in ieder geval niet meer goed. In een statement maakte sportief directeur Mateu Alemany deze week bekend dat er een einde komt aan de samenwerking. "Het is voor ons duidelijk dat hij niet verder wil bij onze club, waardoor hij niet meer toegewijd. Daarom hebben wij hem medegedeeld dat hij per direct moet vertrekken. We hopen dat er voor 31 januari een transfer geregeld is", zei hij.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen