Wijnaldum ziet transfer door handen glippen door enkelblessure

16 januari 2022, 17:27

Georginio Wijnaldum heeft een behoorlijke enkelblessure overgehouden aan het duel met Stade Brest van afgelopen zaterdag. De Nederlander ligt volgens Paris Saint-Germain enkele weken uit de roulatie. Dat is voor Wijnaldum een zeer beroerde timing, gezien hij namelijk ontevreden zou zijn over zijn speeltijd en graag een transfer zou willen maken.

Volgens de Franse media is het avontuur van Wijnaldum bij PSG nog niet helemaal wat hij ervan had gehoopt en met zijn 31 jaar zou hij nu nog graag minuten willen maken in de top van Europa. Diverse Engelse media speculeerden al meermaals over een overstap naar Arsenal, maar de kans is door zijn blessure klein geworden dat hij nog vertrekt deze winter.

Paris Saint-Germain laat op de eigen website weten dat het verwacht dat Wijnaldum er minimaal drie weken uit ligt met zijn blessure. Dat betekent dat hij onder meer wedstrijden tegen Stade Reims, Nice en Lille mist, maar dat ook de belangrijke wedstrijden tegen Stade Rennes en Real Madrid (Champions League) geen zekerheid zijn.

Lees ook'Wijnaldum én Xavi Simons op weg naar uitgang bij PSG'

Wijnaldum kwam dit seizoen tot elf basisplaatsen in de competitie bij de Franse grootmacht, maar moest het vooral in de grotere wedstrijden vaak doen met een reserveplek. Met één goal en twee assists kon hij nog nauwelijks zijn stempel drukken op PSG. Vooral als de grote sterren allemaal aanwezig zijn, lijkt er geen plek te zijn in het elftal van Mauricio Pochettino voor Wijnaldum.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen