Ihattaren heeft eerste trainingen bij Ajax gehad: debuut aanstaande?

3 februari 2022, 16:58

Het Ajax-tijdperk van Mohamed Ihattaren (19) is deze week officieel begonnen. De buitenspeler zat na zijn overgang van Juventus eerst nog in quarantaine, maar heeft zich deze week voor het eerst gemeld bij de beloftenploeg van de Amsterdammers.

Dat meldt Ajax Showtime donderdagmiddag. Het medium weet dat Ihattaren al meerdere keren meegetraind heeft met het elftal van John Heitinga afgelopen week. 'Of Ihattaren op korte termijn ook al in wedstrijdverband in actie kan komen, is vooralsnog onbekend', staat te lezen in het bericht.

De laatste tijd werd er namelijk sterk getwijfeld aan de fitheid van Ihattaren. Samen met oud-Ajacied Gerard Vanenburg werkte hij individueel aan zijn eigen fitheid, maar of hij ook al bijna wedstrijdfit is, valt moeilijk te zeggen. Ajax kondigde aan bij de komst van Ihattaren dat hij in eerste instantie meedoet bij Jong Ajax: dat is inmiddels gebeurd.

Lees ook: Twijfels over Ihattaren: "Nog steeds geen signaal opgevangen?"

Als Ihattaren fysiek gezien wel minuten kan maken, kan hij vrijdagavond al debuteren tegen de beloftenploeg van AZ. De nummer vier van de Eerste Divisie staat dan tegenover de nummer vijftien. In totaal speelde de aanvaller al drie wedstrijden op het tweede niveau van Nederland: daarin maakte hij liefst drie doelpunten en gaf hij twee assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen