Letsch wil Mourinho verslaan: "Willen tegen de beste teams spelen"

25 februari 2022, 19:53

Vrijdagmiddag werd duidelijk dat Vitesse in de achtste finale van de Conference League tegen Roma speelt. Daarmee komt er een mooi vervolg aan het toch al zo bijzondere Europese avontuur van de Arnhemmers.

"Het is een mooie loting", sprak trainer Thomas Letsch voor de camera van ESPN. Wel weet de Duitser dat het perspectief van de Arnhemmers op voorhand niet heel rooskleurig is. "Al is het natuurlijk de zwaarste loting die mogelijk was."

 

Vitesse heeft aan den lijve ondervonden dat de Conference League niet zomaar een derderangs-competitie is. "Aan het begin van dit toernooi, hoorde ik vaak dat er geen grote ploegen in zouden zitten", zegt Letsch. "Wij hebben Tottenham en Stade Rennais gehad en nu spelen we tegen AS Roma... Ik denk dat het een geweldige competitie is. Wij willen strijden tegen de beste teams, dus kijken we uit naar deze ontmoetingen."

Leuke bijkomstigheid is dat José Mourinho aan het roer staat bij de Romeinen en dus in GelreDome zal zijn te bewonderen. Letsch liegt er niet om, de Duitser noemt het 'speciaal' dat hij de strijd aan mag met de wereldberoemde trainer. "Er wacht ons ook een uitdaging tegen een topcoach, José Mourinho. Ik kijk er erg naar uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen