Barça heeft bijna beet, maar tempert euforie door Wijnaldum-ervaring

7 maart 2022, 18:28

Alles wijst erop dat FC Barcelona vanaf komende zomer de beschikking heeft over Andreas Christensen. De Deense verdediger heeft volgens transferexpert Fabrizio Romano al met de Spaanse topclub overeenstemming bereikt over een meerjarige verbintenis, maar ervaringen uit het verleden leerden FC Barcelona om af te wachten tot de handtekening is gezet.

FC Barcelona dacht afgelopen seizoen namelijk ook beet te hebben, nadat het een persoonlijk akkoord bereikte met Georginio Wijnaldum over een transfer. Vrijwel alles was in kannen en kruiken, maar de transfervrije deal ging uiteindelijk niet door. De middenvelder van het Nederlands elftal koos voor een overstap naar Paris Saint-Germain, waar hij nog altijd weinig in de plannen voorkomt.

Met verdediger Christensen, die over een aflopende verbintenis beschikt bij Chelsea, is eveneens een akkoord bereikt. Hij gaat zoals het er nu naar uitziet op korte termijn een vijfjarig contract ondertekenen. Barça is voornemens deze week opnieuw contact op te nemen met de verdediger en zijn zaakwaarnemer, die nog moeten tekenen.

Intussen is Barça volop bezig op de markt. De Spaanse grootmacht denkt volgens diverse Spaanse en Engelse bronnen, waaronder de Daily Mail, aan de komst van Ruben Neves. De Portugese middenvelder staat momenteel onder contract bij Wolverhampton Wanderers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen