Duitsland weet waar de kansen liggen om Flekken te passeren

28 maart 2022, 18:45

Welk resultaat Oranje ook neerzet tegen Duitsland, duidelijk is dat Mark Flekken een van de mooiste weken van zijn loopbaan beleeft. De doelman stond afgelopen zaterdag voor het eerst onder de lat bij Oranje en mag het dinsdagavond in het oefenduel met Duitsland wederom laten zien. De Duitsers zullen blij zijn dat Flekken onder de lat staat.

Louis van Gaal baarde in september opzien door tijdens een persconferentie de naam van Flekken te laten vallen. De doelman was op dat moment al de nummer één van SC Freiburg, maar in Nederland zei zijn naam niet zoveel. Dat is nu wel anders. Flekken maakte in de oefenwedstrijd tegen Denemarken dus zijn debuut in Oranje en staat dinsdagavond wederom onder de lat. In het oefenduel met Duitsland staat Flekken niet alleen tegenover collega's uit de Bundesliga. Hij neemt het ook op tegen Andreas Kronenberg.

Wie? Nou, Kronenberg is niet alleen de keeperstrainer van het Duitse nationale elftal, maar ook die van SC Freiburg. Een goede bekende dus van Flekken. Hansi Flick, de bondscoach van Duitsland, vertelde maandag tijdens zijn persconferentie dat ook zijn aanvallers zich mochten melden bij Kronenberg. ''We hebben alle aanvallers bij hem in zijn kamer gezet. En hij heeft de afgelopen drie dagen intensief met de aanvallers gesproken'', vertelde Flick over de keeperstrainer. ''Hij heeft ze verteld waar mogelijk de kansen liggen om Flekken het nakijken te geven.''

Lees ook: Flick verklapt drie basisspelers tegen Oranje

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen