Karsdorp waakt voor Vitesse: "Hebben zich Europees al laten zien"

9 maart 2022, 21:18

Rick Karsdorp weet dat de dubbele ontmoeting met Vitesse zeker geen gemakkelijke opgave wordt voor AS Roma. De rechtervleugelverdediger schoof woensdagmiddag aan bij de persconferentie en vindt het leuk om weer eens terug te zijn in Nederland.

"Het is altijd speciaal om even terug in Nederland te zijn", liet de ex-Feyenoorder weten. "Helaas moest ik de wedstrijd van afgelopen seizoen tegen Ajax in de Europa League missen. Ik heb er zin in om nu wel te spelen en hopelijk stappen wij als winnaar van het veld. Natuurlijk volg ik het Nederlandse voetbal nog. In Europa heeft Vitesse zich laten zien tegen Tottenham en Rennes."

Bij Roma werkt Karsdorp inmiddels een aantal maanden samen met trainer José Mourinho, die afgelopen neerstreek bij de club. "Dat gaat goed. Volgens mij ben ik na onze keeper de speler met de meeste minuten. Deze trainer vraagt het uiterste van je en dat merk je iedere dag. Je zou eigenlijk een dag met hem mee moeten lopen. Hij vraagt veel van ons op en buiten het veld. Het is een soort trainer dat ik niet eerder heb gehad."

Volgens de 27-jarige verdediger kunnen we donderdagavond rekenen op een sterk Vitesse, dat de Conference League zeker niet onderschat. "Ik spreek denk ik namens iedereen als ik zeg dat we dit toernooi willen winnen. We zijn inmiddels uitgeschakeld in de Coppa Italia. Het is dan mooi als we kunnen strijden voor de vierde plek in de competitie en een ronde verder kunnen komen in de Conference League."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen