Krukkenverhaal Antony valt mee, Martínez wel echt geblesseerd

21 maart 2022, 14:30
Krukkenverhaal Antony valt mee, Martínez wel echt geblesseerd

In De Klassieker vielen Antony en Lisandro Martínez geblesseerd uit en Ajax heeft inmiddels een update gegeven. Antony werd tevens van het veld gestuurd met zijn tweede gele kaart en na afloop was hij tijdens de persconferentie op krukken te zien. Zijn blessure lijkt wel mee te vallen, maar Martínez moet de interlandsperiode laten schieten.

Na afloop was er veel commentaar om het vermeende toneelspel van Antony, die tegen Feyenoord veelvuldig op het gras lag. Feyenoord-trainer Arne Slot deed daarover ook zijn beklag op de persconferentie, maar zag toen Antony op krukken binnenkomen. "Dat heb ik onderschat zie ik", lachte de oefenmeester. Na enkele medische onderzoeken bleken de krukken niet nodig te zijn.

Sterker nog, Antony is fit genoeg verklaard om gewoon mee te reizen met de nationale ploeg van Brazilië. Hij speelt over vier dagen tegen Chili een WK-kwalificatiewedstrijd en enkele dagen later staat een duel met Bolivia op het programma. De medische staf in Brazilië zal een beslissing nemen over de inzetbaarheid van de aanvaller. Waar Antony dus wel van de partij is, bleek de blessure van Martínez een stuk ernstiger.

Lees ook: Slot ziet Antony op krukken: "Heb ik toch onderschat zie ik"

In een officieel statement laat Ajax weten dat het nog niet exact duidelijk is hoe lang hij uit de roulatie ligt. 'Onderzoek in het ziekenhuis bevestigde na afloop van de wedstrijd gestelde diagnose van een spierblessure. Vanwege deze kwetsuur is hij niet afgereisd naar Argentinië en hij zal de komende interlandperiode dan ook niet aansluiten bij zijn nationale ploeg.'

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen