Mogelijke opvolger Van Wonderen: "Daar wordt over gesproken"

12 maart 2022, 23:32   Bijgewerkt: 12 maart 2022, 23:37

Door een coronabesmetting bij hoofdtrainer Kees van Wonderen zat zijn assistent Paul Simonis zaterdagavond als eindverantwoordelijke op de bank bij Go Ahead Eagles. Dat is een beeld dat we wellicht vaker zullen gaan zien, want na afloop erkende de 37-jarige trainer dat hij in beeld is om Van Wonderen na dit seizoen op te volgen.

Go Ahead Eagles ging onder leiding van Simonis met 1-0 onderuit bij Sparta, maar toch genoot de trainer van de functie die hij dit keer bekleedde. "Dat is geweldig", zei hij tegenover de NOS. "De druk is er, maar die is wel heel lekker. Het is gewoon mooi om eindverantwoordelijke te zijn van een ploeg. Maar het is niet dat ik Kees van zijn troon ga stoten hoor, absoluut niet."

Dat laatste voegde Simonis er met een lach aan toe, maar uiteraard weet hij dat die 'troon' volgend seizoen vooralsnog leeg is. Van Wonderen vertrekt - vermoedelijk naar sc Heerenveen - en diens huidige assistent erkende dat hij een van de kandidaten is om hem op te volgen. "Dat klopt, daar wordt nu over gesproken. De papieren heb ik en ik ben beschikbaar", lachte Simonis, die de functie duidelijk wel ziet zitten. 

"We hebben van beide kanten een heel goed gevoel", zei hij over zijn huidige dienstverband bij Go Ahead Eagles. "In welke hoedanigheid we dat gaan voortzetten, daar hebben we het nu binnenskamers over. We hebben daarbij ook gezegd: we moeten eerst proberen die punten bij elkaar te krijgen. Daarna gaan we verder kijken. Dat is de status."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen