Mourinho neemt Vitesse zeer serieus: "Lazio interesseert me niet"

16 maart 2022, 16:54
Mourinho neemt Vitesse zeer serieus:

José Mourinho verwacht dat zijn spelers zich volledig richten op de wedstrijd tegen Vitesse in de Conference League. AS Roma speelt komend weekend namelijk tegen aartsrivaal en stadgenoot Lazio. Mourinho is echter totaal nog niet bezig met de Derby della Capitale.

"De enige wedstrijd die me momenteel interesseert is die tegen Vitesse", liet Mourinho weten op de persconferentie voorafgaand aan de het treffen met de Arnhemmers. "De wedstrijd tegen Lazio interesseert me nu nog niet. Als we morgen winnen of gelijkspelen, staan we in de kwartfinales. Als we verliezen, liggen we er gewoon uit."

"Dit een voor ons een belangrijke wedstrijd. Het is de kans om te blijven strijden om een hoofdrpijs. Als we met geloof en vertrouwen voetballen, wordt het zeker een mooie wedstrijd", aldus doelman Rui Patrício, die zijn trainer nog op vertrouwde wijze in zag gaan op het gebrek aan doelpunten bij Roma. "Het is niet zo dat wij Lewandowski hier hebben rondlopen."

Roma en Vitesse trappen donderdagavond om 21.00 uur af in het Stadio Olimpico. De heenwedstrijd eindigde in een 0-1 overwinning voor de Italianen. Zondag staat voor de Romeinen de derby tegen Lazio op het programma. De Derby della Capitale is voor Roma (7e) en Lazio (5e) erg belangrijk in de strijd om Europees voetbal.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen