Bas Nijhuis verdiende 400 euro per minuut na flitsbezoek aan Arnhem

20 april 2022, 11:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bas Nijhuis heeft dinsdagavond een zeer lucratief bezoek aan Arnhem gehad. De scheidsrechter werd door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het restant van de gestaakte wedstrijd tussen Vitesse en Sparta. De KNVB besloot de Tukker ondanks het korte tijdsbestek volledig uit te betalen.

Dat bevestigt Nijhuis bij Vandaag Inside. De scheidsrechter kreeg ongeveer 2400 euro uitbetaald voor de ontmoeting tussen de subtopper en de degradatiekandidaat. Omdat er nog slechts zes minuten moesten worden gespeeld, kwam het neer op een bedrag van circa vierhonderd euro per minuut. Om het nog krankzinniger te maken: in alle 378 seconden mocht hij steeds 6,35 euro bijschrijven.

Veel hoefde Nijhuis daar niet voor te doen. De scheidsrechter floot alleen voor het beginsignaal en het eindsignaal. Vitesse kreeg nauwelijks kansen en kon daardoor niets meer veranderen aan de 0-1 voorsprong die Sparta op 4 maart had gepakt. De Rotterdammers waren destijds op weg naar een overwinning, maar het duel werd voortijdig gestaakt vanwege wangedrag door supporters van de Arnhemmers.

Sparta deed dankzij de overwinning geweldige zaken in de degradatiestrijd. De Rotterdammers verlieten de laatste plaats en staan daardoor nu zestiende.

Lees ook: Wát een spanning: welke ploegen vliegen uit de Eredivisie?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen