Doan twijfelt over toekomst, PSV'er wil de CL in

27 april 2022, 13:51   Bijgewerkt: 27 april 2022, 14:42

Ritsu Doan gaat binnenkort om tafel met Ruud van Nistelrooij, die komend seizoen aan de slag gaat als hoofdcoach van PSV. De Japanner komt dit seizoen veel aan spelen toe in Eindhoven, maar is geen onbetwiste basisspeler. Doan twijfelt daarom over zijn toekomst.

Dat meldt de 23-jarige middenvelder in gesprek met Voetbal International. "Ik weet heel goed wat ik wil, in de Champions League spelen. Dat is de mooiste competitie, daarin spelen de beste clubs en voetbal je tegen de beste spelers van de wereld. Op dat podium word ik nog beter en dat is belangrijk voor mijn toekomst", aldus de Japanner tegen het weekblad.

Doan, die nog tot 2024 vastligt in Eindhoven, maakte afgelopen seizoen veel indruk als huurling bij Arminia Bielefeld. Diverse clubs hoopten hem te kunnen strikken, maar PSV weigerde mee te werken aan een transfer. Coach Roger Schmidt zag het zitten in de linkspoot en gunde hem een serieuze kans, die hij met beide handen aangreep.

Toch lijkt het hem interessant om samen te werken met de nieuwe coach van PSV. "Ruud van Nistelrooij is voor mij een legende, als kind zag ik alle wedstrijden van hem bij Manchester United en Real Madrid. Het lijkt me fantastisch met hem te werken, maar we zullen ook eerlijk naar elkaar moeten zijn. Ik moet ook aan mijn carrière en toekomst denken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen