Opmerkelijke tegengoal Sparta: "Ik snap er geen pepernoot van"

16 april 2022, 21:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sparta heeft zaterdagavond een pijnlijke 3-0 nederlaag geleden in het inhaalduel tegen Fortuna Sittard. De score werd geopend met een ietwat eigenaardige vrije trap, waarbij de Spartanen niet door leken te hebben dat deze al genomen mocht worden. Ook na afloop was nog altijd niet helemaal duidelijk wat er precies gebeurde.

"Ik snap er geen pepernoot van", begon Adil Auassar toen het moment in zijn gesprek met ESPN ter sprake kwam. "Onze keeper stond nog niet klaar en hij schoot 'm al. Volgens de scheidsrechter mocht dat... Ik kan er verder vrij weinig over zeggen."

Bijna lachwekkend

Trainer Henk Fraser zag het anders en legde de schuld bij zijn eigen ploeg. "Ik snap er niets van hoe die erin ging. Dat vond ik bijna lachwekkend. We zijn gewoon niet scherp. Dat is voor mij een indicatie dat we er niet helemaal bij waren. Dat gold voor ons allemaal. Het was een offday." 

Dat laatste erkende ook Auassar. "Ik denk dat we een mooie kans hebben laten liggen. We zaten vanaf minuut één niet goed in de wedstrijd. Waar dat aan lag, is moeilijk te zeggen. Het is best moeilijk om dat nu voor de camera of in de kleedkamer uit te leggen", aldus de aanvoerder.

Lees ook: Fortuna boekt cruciale kelder-zege en laat Sparta wanhopen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen